Boka golftid

 Boka golfbil & elvagn direkt i MinGolf!

Bokningsregler

Hos oss är alla välkomna. Du som ännu inte har grönt kort är välkommen att spela tillsammans med någon som innehar grönt kort sedan tidigare. För bästa spelrytm rekommenderar vi dig som ännu inte tagit grönt kort att boka en starttid under de tider med lägre beläggning på banan, dvs under vardagar och eftermiddagar. Vi har ingen gräns på högsta hcp i en boll, även här rekommenderar vi att ni med högt hcp i bollen väljer en golftid under de tider med lägre beläggning på banan. Det är viktigt att gäster såväl som medlemmar bokar sin golftid. Du kan ankomstregistrera dig och betala via MinGolf, i receptionen eller via Golfterminalen utanför receptionen. Det är viktigt att även du som medlem ankomstregistrerar dig. Vid utebliven ankomstregistrering förlorar du din golftid och receptionen kan fylla på med väntande spelare. Ankomstregistrering skall ske minst 10 minuter före bokad tid.
Hund får gärna följa med på banan förutsatt att den är kopplad, var noga med att plocka upp efter din hund.

Introduktionskort

Du med introduktionskort är välkommen att spela hos oss. Du behöver kontakta oss minst två dagar i förväg för utnyttja introduktionskortet, detta görs till info@tonnersjogolf.se eller 0704-12 32 31.
Spel med introduktionskort är möjligt på vardagar och på helger efter kl 14.00.

Avbokningsregler

Avbokning av golftid för spel på vardag ska ske senast 1 timme före bokad golftid. Avbokning för spel på helg ska ske minst tre timmar före bokad tid. Avbokning görs via MinGolf, direkt i receptionen eller till 0704-12 32 31, du kan inte avboka din tid via e-post. Det är viktigt att även du som medlem avbokar din tid enligt ovan relger.