Äventyrsbanan - 9 hål

Äventyrsbanan

Golf för alla

Att spela golf ska vara en aktivitet för alla! Därför erbjuder vi en Äventyrsbana som är öppen för alla. För att kunna spela Äventyrsbanan krävs inga förkunskaper och du kan ta dig runt banan i din egen takt. Detta är en perfekt aktivitet för familjen, kompisgänget, paret eller vem som helst som vill komma ut i naturen och samtidigt hitta på något roligt!

Är det första gången du spelar golf? Kom in i receptionen så guidar vi dig. I receptionen kan du även hyra klubbor, vagnar, golfbil och varför inte köpa lite härliga golfkläder till ditt nya fritidsintresse?

För dig som är lite mer avancerad kan det vara bra att veta att vår Äventyrsbana är slopad och kan därför användas för till exempel uppspel för grönt kort.

Hål-översikt

Prislista

0-10 år

0 SEK

11-15 år

95 SEK

16+

195 SEK

Du behöver inte boka någon tid för att spela på vår Äventyrsbana. Banan är öppen dygnet runt. Bollränna gäller, vilket betyder att du ställer dig i kö på plats. Kontakta receptionen för att få information om aktuell beläggning.

Inom golfsporten finns många traditionella klädkoder, men det är ingenting som du behöver ta hänsyn till när du ska spela på vår Äventyrsbana. Klä dig bekvämt, gärna i stretch eftersom du kommer röra på dig en del! Använd bekväma skor som gärna tål lite väta. Och glöm inte - kläder efter väder - vi är trots allt utomhus!

Beroende på ditt speltempo kan tidsåtgången variera rejält. Men du får räkna med att avsätta 1,5-2,5 timmar för att hinna spela runt alla nio hålen. Vill du skynda på speltiden kan du exempelvis hyra en golfbil för att ta dig runt banan snabbare, eller helt enkelt välja att inte spela alla nio hålen. Gick det fortare än du tänkt? Passa på att spela en runda till!

Vi har klubbor för uthyrning i receptionen. Kom in så hjälper vi dig att prova ut klubbor som passar dig! Vi har klubbor i alla längder, både höger- och vänstervända.

För att spela Äventyrsbanan krävs inga förkunskaper, se det som en väldigt förstorad minigolf men med dammar och sandbunkrar istället för väderkvarnar! I mån av tid hjälper personalen i receptionen dig gärna att komma igång. Vill du öva lite på dina golfslag innan du ger dig ut kan du öva på vår ranch och puttinggreen. Kom in i receptionen så berättar vi mer!