Juniorkomittén

Tönnersjö Golfklubbs Juniorkommitté bedriver verksamhet för klubbens barn och unga. I golftermer räknas du som junior om du är under 21 år. 

Christopher Svarvar håller regelbundna gruppträningar för barn och unga på Tönnersjö Golf, men det går såklart även bra att boka en privatlektion om du önskar. Christopher håller hos oss två olika typer av juniorträningar, Golf & Lek samt Juniorträning.

Är du junior i klubben och vill bli en del av gemenskapen, har frågor eller vill anmäla sig till träning för Christopher kan du alltid höra av dig till styrelsen!

Golf & Lek

Golf & Lek är ett utmärkt sätt att på ett lekfullt och skojigt sätt komma i kontakt med golfen för dig mellan 6-8 år. 

Du får en lättsam introduktion till golf genom lek och naturlig utevistelse. 

Golf & Lek äger rum på tisdagar kl 16.00-17.00 under april, maj, juni, augusti och september. Kontakta Juniorkommittén för mer information eller läs mer HÄR

Juniorträning

Juniorträning är en perfekt möjlighet för dig som vill vässa dina golfkunskaper och samtidigt träffa vänner på golfbanan. Juniorträningar är för dig som är född 2002-2012. Christopher Svarfvar håller Juniorträning på klubben på tisdagar 17.00-20.00 under april, maj, juni, augusti och september. Kontakta Juniorkommittén för mer information eller läs mer HÄR

 

Juniorkommittén

Roland Tellebo
Jan Johansson