Juniorkommittén

Tönnersjö Golfklubbs Juniorkommitté bedriver verksamhet för klubbens barn och unga. I golftermer räknas du som junior om du är under 21 år.

Sebastian Brzezinski håller regelbundna gruppträningar för juniorer på Tönnersjö Golfklubb, men det går såklart även bra att boka en privatlektion om du önskar.

Med start onsdagen den 29/5 kl 18:00-19:00, har du som junior chans att delta på träningen med Sebastian utan kostnad vid 5 tillfällen!
Ta gärna med dig en kompis som också är intresserad eller som bara känner för att prova på. För anmälan se nedan.

Är du junior i klubben och vill bli en del av gemenskapen, har frågor eller vill anmäla dig till träning för Sebastian kan du alltid höra av dig till styrelsen.

Juniorträning

Onsdagar, 1 timmes träning

Grupp 1 kl 18-00 - 19.00

Anmälan görs till Juniorkommittén via e-postadress blomman137@gmail.com

På anmälan ska Golf-ID anges.
Saknas Golf-ID ange personnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer.

Kostnad för säsongen 2024
Vår (29/5-26/6) Kostnadsfritt