Tävling

Tönnersjö Golf har som ambition att ge alla en rik och varierande tävlingssäsong.
Det skall finnas utmaningar för alla oavsett handicap nivå.

Nedan finner du en lista över kommande tävlingar, passa på att anmäla dig redan idag!

Vi strävar efter att ha tävlingar som passar alla. Varje tävling har olika bestämmelser gällande exempelvis handicap-krav, du kan läsa mer om vad som gäller för varje tävling i listan ovan.

Har du några frågor eller funderingar gällande någon tävling kan du alltid kontakta tävlingskommittén.

Äntligen tävlingsdag! Det är viktigt att du kommer förberedd och har satt dig in i vilken tävlingsform det är du ska spela. Du ser till att komma i god tid och börjar med att anmäla dig i receptionen där du får ditt scorekort och eventuell information som kan vara viktig. När du anmält dig kan du i lugn och ro förbereda dig för din starttid, men se till att vara på plats vid första tee några minuter innan utsatt tid för att vara redo! Sedan är det bara att njuta av en härlig golfrunda! När du spelat klart lämnar du in ditt scorekort till tävlingsledaren som räknar dina poäng och sammanställer resultatlistan. Efter tävlingens slut sker prisutdelning. Närvaro krävs för att erhålla pris. Vid lagtävling räcker det med att en från laget närvarar vid prisutdelningen.

Vi är alltid öppna för att ta emot förfrågningar för tävlingsarrangemang!

Kontakta oss på info@tonnersjogolf.se eller ring 0704-12 32 31, vi ser fram emot att höra av dig!

Sponsorförfrågningar hänvisas till ellen@tonnersjogolf.se!

Det finns många olika tävlingsformer i golf, som ibland kan vara lite svåra att förstå innan man testat. Regler för våra tävlingar presenteras kort i listan ovan, men vill du läsa mer om vilka olika tävlingsformer som finns och vad de betyder, samt en hel del annan matnyttig information, kan du följa länken HÄR för att komma till SGFs Spel- och tävlingshandbok!

Tävlingskommittén

Jan Grundström
Sammankallande
Joakim Lindberg