Träning på Tönnersjö Golf

Träning

Tönnersjö Golf har ett samarbete med PGA-tränare Fredrik Hansson, Sebastian Brzezinski samt Mikael Nilsson.
Fredrik kommer finnas golfbanan utvalda tider och det går bra att boka lektioner alla dagar i veckan. Bokning sker direkt med Fredrik 070-929 92 01.

Kurser och utbildningar 2024

Nybörjarkurs med Fredrik Hansson
Lär dig grunderna i golf. Denna kurs passar perfekt för dig som är helt ny i sporten eller som provat på och vill lära dig mer eller ta grönt kort.

- 13-14 april kl. 09:00-13:00 bägge dagarna.
- 9-10 maj kl. 09:00-13:00 bägge dagarna.

Junior-introduktion med Sebastian Brzezinski och Mikael Nilsson
Alla juniorer (0-21 år) är välkomna på introduktion. Sebastian och Mikael anpassar träningen till din nivå. Nybörjare som avancerad spelare, alla är välkomna!

- 13 april kl. 14:00-16:00.

Anmälan görs till info@tonnersjogolf.se!


Fredrik Hansson

Välkommen till En Spelväxande Säsong på TönnersjöGolfklubb – Våren 2024

Kära golfvänner och medlemmar i Tönnersjö Golfklubb,
När vårsolen börjar värma och de första tecknen på en ny golfseason visar sig, vill jag, Fredrik Hansson - golftränare, bjuda in dig till en spännande och utvecklande resa för ditt golfspel. Denna vår erbjuder jag en speciellt utformad säsongsträning, skräddarsydd för att hjälpa dig att nå dina golfmål och skapa oförglömliga stunder på banan.

Om Träningen

Under fem inspirerande veckor, från april till juni, samlas vi varannan vecka för 1,5 timmars fokuserad träning. Detta tillfälle ger dig den perfekta balansen mellan personlig utveckling under våra sessioner och tid för egen träningmellan träningstillfällena, där du kan praktisera och finslipa de tekniker vi utforskar tillsammans.

Varje träning är unik genom sin kombination av närspel och svingtekniker. Vi inleder med att förfina ditt närspel – puttning, chippning, pitch, och spel från bunker – för att stärka ditt självförtroende på greenen. Därefter riktar vi in oss på din sving, där vi inte bara genomgår grunderna som grepp, uppställning och sikte, utan också erbjuder en personlig analys för att identifiera och utveckla just de områden där du kan förbättra dig mest.

 

För Dig Som Medlem i Tönnersjö Golfklubb

Denna exklusiva möjlighet är öppen för alla klubbmedlemmar med ett handicap på 54 eller lägre. Med vårt engagemang för små grupper, säkerställer vi att varje deltagare får individuell uppmärksamhet och vägledning, anpassad efter dina unika behov och mål.

Datum & tid:

· Grupp 1 – Tisdagar 17:30 -19,    16 april, 30 april, 14 maj, 28 maj, & 11 juni

· Grupp 2 – onsdagar 09:30 -11,    17 april, 1 maj, 15 maj, 29 maj & 12 juni

Din Investering i Framsteg

För denna omfattande och personliga utvecklingsmöjlighet är din investering endast 1195kr! (Normalt är priset är 1495kr men Tönnersjö Golfklubb hjälper till och subventionerar och kommer att stå för 300kr).

Betalning sker innan första träningstillfället via Bankgiro: 145–6938 eller per Swish: 123 608 9049 (Fredrik Hansson).

Anmäl Dig Idag!

Gå med oss för att inte bara förbättra ditt spel utan också för att stärka banden med dina medspelare och bygga nya vänskaper inom Tönnersjö Golfklubbs underbara gemenskap. Missa inte denna chans att göra 2024 till ditt bästa golfår hittills!

För att anmäla dig eller ställa frågor, vänligen kontakta mig direkt via fredrikhanssongolf@gmail.com eller ring på 070 929 9201.

Ser fram emot att välkomna dig till vårens säsongsträning och tillsammans skapa nya framsteg och minnen på Tönnersjö Golfklubb!


Spela med en fadder!

Att vara ny på golfbanan är inte alltid lätt, att ha en fadder med sig på banan kan vara ett bra sätt att få stötting och samtidigt binda fina kontakter på klubben. Nedan listade personer är Tönnersjö Golfklubbs frivilliga faddrar som finns där för att hjälpa dig med ditt golfspel.

Klubben erbjuder dig som gått nybörjarkurs en fortsättning med fadder runda. Vi träffas och går 9 hål och sitter en stund efteråt. Kontakta någon av oss faddrar, se adresser och telefon nummer under fliken Klubben/Fadderverksamhet eller klicka HÄR