ÖPPET HUS!

Publicerat: 2022-05-20 - 14:00 - Skrivet av Ellen Hidgård

Varmt välkomna på Öppet Hus hos Tönnersjö Golf den 26 maj!  

I samband med Tönnersjödagen kommer vi att hålla Öppet Hus på Tönnersjö Golf. Under Tönnersjödagen kan du besöka oss och många andra sprudlande företag i Eldsbergabygden. Detta är ett perfekt tillfälle för dig, dina vänner och familj att komma ut i naturen och uppleva en riktigt härlig dag med golf, god mat och roliga aktiviteter för alla åldrar! Vi kommer ha ett helt gäng roliga aktiviteter under dagen, här kan du läsa mer om vad du kan förvänta dig.   


Aktiviteter med vår golftränare för dig som är nybörjare eller vill få lite tips och trix!
Möjligheten att gå en kortare, modifierad golfrunda med klubbens faddrar eller åka golfbil runt och upptäcka vår härliga golfbana som är belägen i en unik och mycket vacker natur. Flera roliga golfrelaterade tävlingar som alla kan delta i! 
Om aktiviteterna skulle göra dig hungrig har vi så klart ett bra erbjudande på restaurangens Helglunch som kommer ge dig energi för resten av dagen.
Golfshopen kommer ha extra bra erbjudande för dig som behöver nytt för golfsäsongen, vi har det du behöver!  

Besök oss på Tönnersjö Golf och få goodiebag med dig hem, dessutom bjuder SIAglass barnen på gratis glass!🍦 

Besök under Tönnersjödagen minst 4 fantastiska företag i Upptäck Eldsbergabygden för att ha chans att vara med i utlottningen av fina priser. Låt oss bli ett av dina besök! Vi kommer ha öppet mellan 10:00-15:00! 

 

Hoppas vi ses på Tönnersjö Golf den 26 maj!